Informació general

Els productes de la Confraria de Pescadors i l'oli de Cambrils triomfen a la fira Degusta de Barcelona

Per Redacció

Els representants cambrilencs del Patronat i de la Confraria van assistir al Barcelona Degusta

El divendres 6 de març va obrir les portes la tercera edició del Barcelona Degusta, que es celebra cada dos anys a Fira de Barcelona i que va durar fins el passat dilluns dia 9. Amb un total de 20.000 metres quadrats i 500 expositors, aquesta fira adreçada a professionals i al públic en general rep un gran volum de visitants ja que, a banda de conèixer les últimes novetats en el mercat, les degustacions en els estands capten al públic assistent. Un total de 45.000 persones, aproximadament, van visitar la fira enguany.

Aquest any, la Confraria de Pescadors de Cambrils va ser-hi present per primer cop en col·laboració amb el Patronat de Turisme de Cambrils. A l'estand es van poder presentar els seus nous productes que són elaborats a la cuina central de l'empresa Sazone & Saltee per la Confraria de Pescadors i que són distribuïts, de moment, en les botigues que ells mateixos gestionen. Alguns d'aquests productes són congelats, com el fumet, la sopa de peix, l'arròs negre o la crema de galeres, i amb data de caducitat d'uns 6 mesos. O bé, d'altres productes són envasats al buit com gadagangs, lluç, mòlleres i llobarros entre molts d'altres que es mantenen frescos entre 5 i 6 dies.

Tots aquests productes són elaborats amb l'oli d'oliva D.O Siurana de Cambrils i, és per aquest motiu, que l'espai estava compartit amb la Cooperativa Agrícola del municipi.

Una valoració positiva

La motivació d'assistir en aquesta fira era conèixer l'acceptació del producte fora de Cambrils i conèixer l'interès d'empreses de distribució fora de la província de Tarrgaona. El director comercial de Sazone & Saltee, Angel Pérez, va valorar la fira molt positivament, ja que el 100% de persones que van poder degustar els diferents productes van donar-li una nota d'un 10 i tothom es van interessar on poder-lo comprar.

Josep Pijoan, president de la Confraria de pescadors també va valorar la presència a la fira molt positivament, ja que van poder comprovar que el producte agrada i que ara el que toca és donar-li sortida a la província i a la resta del país.

Comenta aquest article