Informació general

Els Mossos d'Esquadra detenen l'autor de set robatoris a masies de Riudoms, Almoster i la Selva del Camp

Per Redacció

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Camp - Priorat imputa un total de set robatoris amb força i dos robatoris i furt d'ús de vehicle a Loukili Y., veí de Cambrils de 24 anys i de nacionalitat marroquina. També s'imputa pels mateixos fets a un menor que també hauria actuat en els robatoris.

La detenció del jove de 24 anys es va efectuar el passat 2 de març, després de cometre un robatori en dues masies situades una a Almoster i l'altra a la Selva del Camp. Dies després, també es va detenir a l'altre implicat en els robatoris. Les gestions efectuades han permès imputar-los també cinc robatoris amb força a diferents masies de Riudoms, comesos la setmana anterior.

Manera d'actuar

Segons les investigacions, els dos joves actuaven sempre de la mateixa manera. Robaven un vehicle, i amb aquest i un altre cotxe de la seva propietat es dirigien al seu objectiu, normalment masos aïllats. En aquests, forçaven les entrades i prenien el que trobaven, com aparells electrònics, diners i joies. Un cop havien perpetrat el robatori, carregaven els objectes en el vehicle robat i marxaven del lloc dels fets, un en cadascun dels cotxes.
Amb la detenció dels dos joves s'han pogut recuperar els objectes sostrets de les masies d'Alcover i de La Selva del Camp, a més dels objectes sostrets en els cinc robatoris efectuats a masos de Riudoms. També s'han recuperat dos vehicles que havien estat sostrets per cometre els robatoris.

El detingut de 24 anys d'edat ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Reus.

Deu detencions més per robatoris a zones rurals

En les darreres setmanes, els Mossos d'Esquadra han realitzat un total de deu detencions per robatoris amb força a zones rurals del Baix Camp, sobretot a Riudoms. Dos dels detinguts van ser interceptats durant un control per prevenir robatoris amb força. D'altra banda, la setmana passada també es van detenir quatre veïns de Reus per un robatori a Riudoms que acabaven de cometre, després d'enxampar-los a Constantí intentant robar en una altra masia.

Comenta aquest article