Informació general

L'Ajuntament destinarà 60.000 euros en ajudes a famílies que es trobin en situació de precarietat econòmica

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils destinarà 60.000 euros en ajudes a famílies i persones del municipi que es trobin en situació de precarietat econòmica. Aquesta suma es destinarà al pagament de les despeses d'habitatge, tals com hipoteques o lloguers.
 
Així, durant el primer semestre, es repartiran 30.000 euros, en un màxim de 50 ajudes de 100 euros mensuals cadascuna, essent un total de 600 euros per família o persona. El segon semestre, seguirà el mateix criteri, tot i que pot ampliar-se el número d'ajudes si durant els primers sis mesos no s'han repartit la totalitat d'ajudes.
 
Aquesta és la segona convocatòria d'ajuts que l'Ajuntament de Cambrils convoca per pal·liar els efectes de la crisi econòmica. Tot i així, aquesta és la primera vegada que la sol·licitud s'obre a tota la població, donat que durant la primera convocatòria, només van poder optar aquelles famílies amb un expedient obert als Serveis Socials municipals. Ara, però, qualsevol persona empadronada o resident de Cambrils, sense rebuts pendents i sense necessitat d'haver rebut ajudes, podrà participar en aquesta convocatòria.
 
Es formalitzen dos períodes per a realitzar les sol·licituds: del 16 al 31 de març i del 15 al 30 de setembre de 2009. Les bases poden consultar-se a la web municipal de l'Ajuntament (www.cambrils.cat). La documentació i la sol·licitud ha de presentar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, de dilluns a dijous, de 8:30 a 18:00 i divendres de 8:30 a 14:00.

Comenta aquest article