Informació general

La diputada socialista Isabel López Chamosa aborda en una xerrada la situació de la dona i el món del treball

Per Berta Ruiz

La regidora Maricel Llaveria, acompanyada amb la diputada socialista Isabel López Chamosa

La diputada del PSC al Congrés dels Diputats i membre de la Comissió d'Economia, Treball, Immigració i Pacte de Toledo –Isabel López Chamosa– va oferir ahir a la tarda una xerrada-col·loqui a la seu local de l'agrupació, sota el títol de "La dona i el món del treball".

Durant la seva intervenció, Isabel López Chamosa va abordar la situació actual de la dona i el món del treball, així com la protecció social que se'n deriva. De fet, segons va dir López Chamosa "hem avançat, però la dona encara té moltes coses pendents. Per exemple, en qüestió de salaris encara estem molt per sota dels salaris dels homes". A més, aquest desequilibri salarial es trasllada posteriorment als subsidis de protecció social.

Des del PSC, tal i com va comentar la diputada socialista, "estem fent propostes i moltes coses per millorar tots els temes que afecten la dona. De fet, la diferència salarial entre homes i dones estava en un 30% i ara estem en un 23%. Anem millorant. Per exemple, en aquests moments de crisi, es destrueix més treball en homes que en dones, i per tant, vol dir que alguna cosa hem fet, però queda molt per fer".

Comenta aquest article