Esports

Ivan Cervantes guanya amb comoditat el X Memorial Toni Soler 2009 d'enduro disputat a la localitat lleidatana de Bassella

Per Redacció

Ivan Cervantes al primer lloc del podi, acompanyat de Toni Soler júnior

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes, de l'equip KTM, va endur-se aquest passat diumenge la desena edició del Memorial Toni Soler 2009, organitzat pel Moto Club Segre i disputat a la localitat lleidatana de Bassella. El cambrilenc va imposar-se amb claredat a la resta de participants –més d'un miler en les diferents categories–, entre els quals també hi van participar els pilots Marc Coma –recent guanyador del Dakar sud-americà–, José Manuel Pellicer, Nani Roma, Oriol Mena o els germans Puigdemont.

Abans de la sortida, el Moto Club Segre va retre un petit homenatge a Marc Coma pel seu triomf al Dakar i al cambrilenc Ivan Cervantes pel seu recent títol del Campionat Mundial Indoor que va aconseguir el passat 7 de febrer a Madrid. A les deu del matí es va donar el tret de sortida als pilots en la categoria sènior, uns minuts després van sortir els participants en la categoria júnior i finalment van poder prendre part en la sortida els pilots en la categoria "amics", categoria "clàssiques" i en categoria femenina.

La disputa de la cursa va ser molt intensa entre els pilots Ivan Cervantes i Oriol Mena. El cambrilenc va imposar el seu fort ritme des de l'inici de la prova i va dominar bona part de la primera volta. No obstant, Mena va aconseguir avançar-lo fins que va patir una caiguda que li va fer perdre força temps. Tot i aquest contratemps, Oriol Mena va aconseguir contactar de nou amb Cervantes, però el cambrilenc va tornar a marcar un fort ritme que van proporcionar-li un temps suficient fins al final de la cursa. Oriol Mena va obtenir la segona posició i Aarón Bermúdez de l'equip BMW va quedar en la tercera posició. En la categoria júnior, el triomf va ser per Andrés Belijar; Xavier Castey va guanyar en la categoria "amics"; Jesús Herrero en "clàssiques" i la italiana Paola Bertani va guanyar en la categoria femenina.

Comenta aquest article