Societat

La rua del CarNACval de Cambrils comptarà amb la participació de 16 comparses

Per Berta Ruiz

Un moment de la reunió realitzada ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional
Un moment de la reunió realitzada ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional | Berta Ruiz

Un moment de la reunió realitzada ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional


El CarNACval de Cambrils –organitzat per la Nit d'Artistes (NAC) i l'Àrea de Festes de l'Ajuntament de Cambrils comptarà amb la participació de 16 comparses per celebrar la festa el proper dissabte 21 de febrer. De fet, ahir mateix al vespre, al Centre Cultural i Ocupacional, es va dur a terme la darrera reunió entre totes les colles participants per tal d'ultimar els darrers detalls de la festa i informar sobre el recorregut que se seguirà pels carrers de Cambrils.

Així doncs, la rua del CarNACval de Cambrils comptarà amb un total de 16 comparses: l'Associació de Veïns del barri de Nou Cambrils, l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils, l'AMPA del CEIP Guillem Fortuny, l'AMPA del CEIP Marinada, l'APA del CEIP Joan Ardèvol, el Ball de Bastons de Cambrils, el grup De Bon Rotllo, Tot amb pa-nat's, l'APA del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, Cambrils Caníbal, les Dones Amunt, l'AMPA del CEIP Cambrils, l'AMPA del CEIP La Bòbila, el Ball de Diables "Els Cagarrieres" de Cambrils, el grup Sirvent i una comparsa de la regidoria de Promoció de Ciutat. Pel que fa al nombre de participants en la rua, de moment es compta amb gairebé 800 persones, tot i que alguns grups encara no han donat la xifra exacta d'integrants. Cal dir també, que tots els grups disposaran de carrossa o algun tipus de vehicle.

El recorregut

El recorregut s'iniciarà sobre les 17.30 hores al passeig de La Salle, i seguirà per la rotonda del carrer de Tramuntana, el carrer de Robert Gerhard, el carrer del Consolat de Mar, la rotonda de davant del Club Nàutic, la rambla de Jaume I, l'avinguda dels Països Catalans i l'avinguda d'Adelaida.

Concert de Carnaval

Cap a les 22:30 hores tindrà lloc el concert de carnaval al Palau Municipal d'Esports que comptarà amb dues orquestres de versions Catrock i Gino Diamantini. Durant el concert es realitzaran el lliurament de premis per a totes les carrosses participants, on totes tindran un regal sorpresa i sense cap bonificació econòmica per evitar "conflictes" entre les colles participants.

Comenta aquest article