Esports

El treball dóna fruits

Per Josep Lluís Abella

Equip prebenjamíEquip benjamí de l’Escola de Futbol Sala Laguna
Equip alevíEquip infantil

Any rere any els resultats obtinguts pels diferents equips de l’escola es van superant. Si la temporada passada l’equip al·leví va proclamar-se campió del seu grup, aquesta tercera campanya d’existència d’aquesta entitat ha estat la de la confirmació que el treball ben fet dóna fruits. L’escola ha aconseguit el triomf en dos dels cinc campionats en els quals participava. Concretament s’han proclamat campions els equips prebenjamí i benjamí, ambdós encapçalant la lliga des del primer partit i perdent tant sols un partit en tota la temporada. Cal destacar també el tercer lloc de l’infantil A integrat per jugadors de primer any en la categoria i que fa presagiar bons resultats en temporades posteriors. Per la seva banda, l’infantil B ha quedat quart i els al·levins en vuitena posició.

Viatge final de temporada

Com a premi a la feina ben feta, els equips de l’Escola Futbol Sala Laguna Cambrils van desplaçar-se fins a Vila-real per enfrontar-se als equips de base de La Unión, equip que milita a la categoria nacional valenciana, aconseguint uns bons resultats, tres victòries i una derrota. Per la tarda els nens van gaudir d’una jornada d’esbarjo a Peníscola.

Nova estructura

Per a la propera temporada l’entitat està preparant canvis substancials en la direcció de l’escola per a una millor gestió. Ja podem confirmar l’existència d’una junta directiva formada per pares i mares de diferents nens que, presidida una any més per José Laguna, han contractat els serveis d’un coordinador general per aconseguir disciplina i un alt rendiment dels diversos equips, essencial per poder tenir un planter de qualitat.

Comenta aquest article