Informació general

L'Ajuntament compta amb un Agent Social d'Igualtat per garantir la igualtat d'oportunitats laborals entre homes i dones

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils compta des del passat 26 de gener, amb un Agent Social d'Igualtat, que treballarà per garantir la igualtat d'oportunitats laborals entre els homes i les dones.

Fruit de la col·laboració entre els departaments de Promoció de Ciutat i d'Igualtat, aquesta nova figura s'encarregarà d'elaborar una diagnosi externa i interna a nivell municipal, per delimitar les possibles situacions de desigualtat que es produeixen. També s'encarregarà de promocionar la transversalitat dins de l'administració i sensibilitzar i impulsar la cultura d'igualtat. A banda, desenvoluparà un pla d'actuació per afavorir la inserció laboral de dones en situació d'atur i fomentar la compaginació entre la vida laboral i personal; introduir accions per reduir l'assetjament sexual i moral a la feina, impulsar l'elaboració de plans d'igualtat a les empreses i vetllar per l'equiparació retributiva.

Aquesta figura forma part d'un conveni signat entre l'Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona, per regular la participació en el programa de cooperació i assistència tècnica per al desplegament de la Xarxa d'Agents Locals d'Igualtat. La subvenció ha estat concedida a només 15 municipis de la demarcació de Tarragona.

Comenta aquest article