Informació general

Un vehicle tot terreny envesteix a gran velocitat una parella de joves que passejava per la vorera

Per Redacció

El passat dijous 22 de gener, cap a les sis de la tarda, un vehicle tot terreny va envestir a gran velocitat una parella de joves –ambdós de 32 anys d'edat– que passejaven per la vorera del carrer de Paul Cezanne, a prop de la minideixalleria de ponent.

El vehicle –conduït per un home de 69 anys d'edat– anava a gran velocitat i per no topar amb el vehicle precedent –que anava a una velocitat correcta–, va envair la vorera i va recórrer un tram força important d'aquesta. Al seu pas va trencar dos arbres de la vorera, dues bústies d'un parell de xalets, fins que va estavellar-se contra el mur d'obra d'una casa, el qual va trencar i va atropellar a la parella que passejava per aquella zona. Al lloc de l'accident s'hi van traslladar dotacions de la Policia Local, dels bombers i dels serveis sanitaris.

De la forta envestida del vehicle, el noi va sortir projectat cap a l'interior del jardí del xalet. Sortosament, només va patir contusions pel cos, rascades a les cames i un fort cop al genoll. La noia però, va sortir molt més mal parada, ja que va endur-se tot el cop de l'atropellament. Una ambulància va traslladar-la fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu. Després d'una intervenció d'urgència a la pelvis –fracturada per quatre llocs– i d'altres lesions importants, la noia ha passat quatre dies a la UCI, i ara continua ingressada a la Unitat de Semicrítics de l'hospital. Sortosament, el seu estat va millorant poc a poc.

Comenta aquest article