Informació general

Aquest cap de setmana Sant Antoni torna amb la competició de botifarra i una nova edició dels Tres Tombs

Per Redacció

Imatge dels Tres Tombs de l'any passat, a la seva sortida del Santuari de la Mare de Déu del Camí

Aquest cap de setmana tornen els actes festius en motiu de Sant Antoni. Demà dissabte, a partir de les 15 hores i a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, es realitzarà la tradicional competició de botifarra. La quota d'inscripció és de 15 euros i l'organització ha previst que hi hagi obsequis per a tots els participants i també premis en funció dels resultats. D'altra banda, a partir de les 16 hores i també a la Cooperativa es farà la competició d'escacs i, a les 19 hores, la competició de gimkana de tractors.

El diumenge 25 de gener torna una nova edició dels Tres Tombs. La concentració de cavalleries serà a les 9 del matí al parc del Pinaret; posteriorment, a les 11.30 hores, es farà la Missa al Santuari de la Mare de Déu del Camí i, a les 12.15 hores, a la sortida de la Missa, es farà la benedicció dels animals. Seguidament s'iniciarà el recorregut dels Tres Tombs. L'organització ha anunciat que es concediran premis a l'originalitat i presentació de les bestioles.

Recorregut de carrers

Els carrers per on transcorrerà la cavalcada seran: Verge del Camí, Baix Camp, Gaudí, Francesc Pérez Dolç, Moragues i Barret, plaça de Carles Roig i avinguda de la Independència. Posteriorment, es dirigirà cap al port. Quan la cavalcada acabi, pel carrer de la Verge del Camí, tots els nens i nenes que vulguin podran pujar i donar un tomb amb els ponis de la hípica Castells, de forma gratuïta.

D'altra banda, l'Ajuntament ha informat que a partir de les 7 del matí i fins l’acabament de la cavalcada no es podrà estacionar als carrers següents: carrer de la Verge del Camí; carrer del Baix Camp (entre Verge del Camí i avinguda de Gaudí); avinguda de Gaudí (entre Avinguda Baix Camp i rotonda del carrer de Balmes); carrer de Francesc Perez Dolç (entre avinguda de Gaudí i carrer de Moragues i Barret); carrer de Moragues i Barret (entre carrer de Francesc Perez Dolç i avinguda de la Independència); avinguda de la Independència (entre carrer de Moragues i Barret i carrer de la Verge del Camí); i plaça de Carles Roig (pel costat del Centre Alba).


Comenta aquest article