Informació general

El Govern català impulsa la construcció del nou Centre Penitenciari del Camp de Tarragona al Catllar

Per Redacció



La nova presó té un pressupost de 114.000.000 euros, disposarà de 65.000 metres quadrats i tindrà una capacitat per a 650 homes, 50 joves i 50 dones
El Govern va impulsar avui la construcció del nou Centre Penitenciari Mas d'Enric del Catllar, al Tarragonès, amb la licitació del projecte del nou equipament que ha de permetre millorar les condicions de tractament i reinserció dels interns del Camp de Tarragona. L'acord aprovat correspon a la licitació de la construcció, conservació i explotació del nou centre penitenciari a través de l’empresa pública la societat Gestió d’Infraestructures, SA (GISA) que serà l'encarregada tant de la preparació del concurs públic, com de la contractació i del seguiment de les obres.
 
La nova presó, que es construirà a prop de l'AP-7 al terme del Catllar, té un pressupost de 114.000.000 euros i disposarà d'una superfície de 65.000 metres quadrats amb capacitat per a 750 places (650 homes, 50 joves i 50 dones).
 
La construcció del nou centre penitenciari del Catllar és una de les actuacions previstes en el Pla d'Equipaments Penitenciaris que té com a objectiu donar resposta al creixement de la població reclusa i la modernització de les instal·lacions. Aquest Pla preveu la construcció de 8 centres, amb capacitat per 6.500 noves places.

Comenta aquest article