Informació general

La Diputació de Tarragona i 19 patronats de turisme signen un conveni per a la promoció conjunta de la Costa Daurada

Per Redacció

Imatge conjunta dels diferents representants dels patronats de turisme, el passat divendres

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i un total de 16 patronats municipals de turisme de la demarcació de Tarragona, dos Consells comarcals i Port Aventura promouran de manera conjunta els atractius de la Costa Daurada arreu del mercat nacional i internacional. De fet, així es va fer efectiu el passat divendres 16 de gener amb la signatura del conveni còrner 2009.

Aquest conveni té com a objectiu la participació conjunta i coordinada d'aquestes institucions a les fires internacionals, nacionals i estatals de Turisme de Catalunya. Concretament, es desenvoluparan dos projectes comuns de participació en un únic còrner en un total de vuit fires: quatre fires internacionals –ITB (Berlín), Mahana (Tolosa), Vakantiebeurs (Utrech) i WTM (Londres); i les fires Expovaciones (Bilbao), Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona) i SITC (Barcelona).

La materialització d'aquest conveni, que s'ha signat per vuitè any consecutiu, va anar a càrrec del president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet–, del president del Patronat de Turisme de la Diputació –Joan Aregio– i dels representants dels patronats municipals de turisme de Tarragona, Reus, Torredembarra, Creixell, Cambrils amb la presència de la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Anna López–, l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, Altafulla, Mont-roig del Camp, Cunit, Roda de Barà, El Vendrell, Calafell, Salou, Vila-seca-La Pineda Platja, Valls i Montblanc, així com representants del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, del Consell Comarcal del Priorat i de Port Aventura.

Comenta aquest article