Informació general

El departament d'Interior posa en marxa la campanya "Dona, tens dret a viure sense violència"

Per Redacció

La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista –Alba Garcia– i la directora dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació –Hortènsia Grau– van presentar ahir a Tarragona la campanya "Dona, tens dret a viure sense violència", per donar a conèixer la tasca dels Mossos d'Esquadra vers la problemàtica de la violència masclista a l'àmbit de la llar.

Aquesta campanya –emmarcada dins del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista– pretén informar a tota la població, mitjançant 5.000 cartells que es distribuiran als instituts d'ensenyament secundari, als centres d'assistència primària, a les comissaries i als ajuntaments. El Programa de Seguretat contra la Violència Masclista promou l'estandarització a tot el territori català del model d'atenció a les dones que pateixen situacions de violència masclista.

La primera fase de la campanya s'iniciarà aquest mateix mes i es distribuirà la informació a totes les comissaries dels Mossos d'Esquadra, els edificis de la Direcció General de la Policia, als centres d'educació secundària, a les entitats de dones i als ajuntaments. La segona fase, es durà a terme al llarg del primer trimestre i arribarà als centres de salut i equipaments socials i culturals.

Comenta aquest article