Informació general

Els Mossos incrementen els controls de velocitat a les carreteres del Camp de Tarragona

Per Redacció

Imatge de l'autovia A-7 a l'entrada de Vilafortuny, una de les vies controlada pels Mossos

Els Mossos d'Esquadra van posar en marxa ahir una campanya de control de velocitat i de la distància de seguretat a les carreteres del Camp de Tarragona. El dispositiu, que s'allargarà fins el 31 de gener, vol conscienciar els usuaris de la xarxa viària del risc que suposa sobrepassar els límits de velocitat establerts, així com la manca de la distància de seguretat adequada.

La campanya es durà a terme a totes les vies del Camp de Tarragona, tant principals com secundàries, però tindrà una especial incidència a l'autopista AP-7, en el tram comprés des del punt quilomètric 221 al 256, des del Vendrell a Tarragona. Precisament aquest tram està afectat per les obres d'ampliació de l'autopista, i en la majoria del tram, la velocitat està limitada als 80 quilòmetres per hora.

D'aquesta manera, es realitzaran controls amb la col·locació de diferents vehicles radars en línia, mentre que vehicles de videovigilància s'encarregaran de detectar les possibles infraccions per manca de la distància de seguretat pertinent. A banda de l'autopista AP-7, però, el dispositiu també s'ubicarà en totes aquelles vies on s'ha detectat una accidentalitat elevada, com ara la T-11, C-14, A-7 o C-31b, així com en travesseres de nuclis urbans.

El pla inclou també l'increment de patrulles uniformades per les vies esmentades, per tal de potenciar la vessant preventiva i augmentar així la percepció de vigilància i reduir tant el nombre de víctimes en accidents, com la indisciplina viària i els excessos de velocitat i manca de distància de seguretat.

Comenta aquest article