Cultura

“La Bella Molinera” de Schubert tanca el Cicle de Música Vocal de la Coral Verge del Camí

Per Josep Maria Ferrando

El pianista Josep Surinyac i el tenor Roger Padullés durant interpretant el 'lied' de Schubert

El dissabte al vespre, la Cripta va acollir dos intèrprets excepcionals. El tenor Roger Padullés –reconegut cantant de lieds a tot Europa i que ha estat membre de la Coral Verge del Camí– i el pianista Josep Surinyac –especialista en el repertori d’acompanyament vocal– van recrear el lied –cançó amb acompanyament de piano d’origen alemany– “La Bella Molinera” de Franz Schubert.

El que va fer encara més especial l’espectacle van ser les imatges projectades en una pantalla pel Grup Fotogràfic de Manlleu. Amb una molt acurada tria de fotografies i amb la sobreimpressió de l’obra d’Schubert traduïda al català, el públic assistent va poder gaudir de les vint parts en què està dividit aquest lied, que, tal com deia el programa de mà, reprodueix de manera alegre la vida dels camperols des de la mirada de la ciutat burgesa.

Amb aquest concert es tancava el Cicle de Música Vocal, organitzat per la Coral Verge del Camí i que ha comptat amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Maria, de l’Ajuntament de Cambrils, de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat.

Comenta aquest article