Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar ofereix una cantada de nadales a la Residència d'Avis Baix Camp

Per Anna Fargas

Un moment de la cantada de nadales que va fer l'Agrupament Escolta Gent de Mar a la Residència d'Avis Baix Camp, el passat dimecres al matí

Una trentena de nens i nenes de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar van oferir una cantada de nadales a la Residència d'Avis Baix Camp el passat dimecres. Acompanyats de guitarra i pandereta la canalla i els caps de l'agrupament van entonar nadales populars com "El desembre congelat", "El trineu", "Santa nit", "El rabadà", "Fum, fum, fum"o "Les dotze van tocant" realitzant un recorregut per diverses sales del casal.

Ja fa uns sis anys que l'agrupament realitza aquesta activitat, cal destacar que la cantada de nadales que van oferir es va assajar durant l'excursió de Nadal i també a la inauguració del pessebre del port el passat 21 de desembre. Amb aquesta acció els escoltes finalitzen el conjunt d'activitats que han estat duent a terme al llarg d'aquestes festes de Nadal.

L'agrupament reprendrà l'activitat el cap de setmana del 17 i 18 de gener

Després de les festes de Nadal, l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar reprendrà l'activitat normal el cap de setmana del 17 i 18 de gener. Les properes accions que duran a terme són la tercera Bicicletada per la Pau que tindrà lloc el mes de març i la plantada d'arbres, que ja van dur a terme el mes de març passat, on continuaran treballant en la mateixa zona ubicada a l'espai verd del Molí de la Torre  just darrera del CEIP Cambrils. A més a més, per Setmana Santa els nens i nenes de l'agrupament realitzaran unes colònies a Vilanova de Meià.

Comenta aquest article