Societat

Continuen els preparatius pel CarNACval 2009 que ja compta amb cinc colles inscrites

Per Anna Fargas

Imatge del CarNACval 2009, coorganitzat per la Nit d'Artistes de Cambrils i l'Àrea de Festes de l'Ajuntament de Cambrils, que tindrà lloc el dia 21 de febrer

El CarNACval de Cambrils continua els seus passos per celebrar la festa que es durà a terme el 21 de febrer, dissabte de carnaval. Recordem que la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) va decidir tornar a emprendre la festa del carnaval a Cambrils que portarà el nom de CarNACval i estarà coorganitzada per l'Àrea de Festes de l'Ajuntament.

Rua pels carrers de la població i concert amb Catrock i Gino Diamantini

La Comissió del CarNACval està ultimant els detalls de la festa, de moment han pogut avançar que la rua s'iniciarà entre les 18 hores i les 18:30 hores a l'avinguda del Mil·lenari, passarà per carrers com el passeig de La Salle i la rambla de Jaume I i finalitzarà al pàrquing del Regueral.

Aproximadament a les 23:30 hores tindrà lloc el concert de carnaval que comptarà amb dues orquestres de versions Catrock i Gino Diamantini, l'emplaçament del concert encara està per determinar. Durant el concert es realitzaran el lliurament de premis per a totes les carrosses participants, on totes tindran un regal sorpresa i sense cap bonificació econòmica ja que, tal i com va comentar Marc Luque –membre de la Comissió del CarNACval– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital "no volem cap conflicte, la gent ve a passar-ho bé no a guanyar diners".

De moment hi ha cinc colles inscrites

Tothom qui es vulgui inscriure al CarNACval ho pot fer des de la pàgina web de l'entitat www.nitdartistes.cat fins el 31 de gener. De moment hi ha cinc colles inscrites i Marc Luque va comentar que "és igual que no disposin de música o de carrossa, només cal que sigui un grup que tingui ganes de disfressar-se i viure el carnaval". A més, qui ho desitgi es pot adreçar a la NAC els dimarts a les 20 hores al Centre Cultural per demanar informació, ja que és quan es reuneix la Comissió del CarNACval. Luque va afegir que "la gent que no tingui grup però es vulgui disfressar també es pot adreçar a la NAC".

Pel que fa a la resposta de la gent, Marc Luque va comentar que "ha estat molt positiva, la gent està molt motivada i animada". Luque també va voler puntualitzar que aquest any "tot és més bàsic, més familiar, sense rei del Carnaval ni enterro de la sardina, perquè volem veure com anirà, només és per arrencar, nosaltres hi posem la infraestructura i la part burocràtica i segurament l'any vinent continuarem amb la festa".

Comenta aquest article