Societat

La pluja provoca que l'arribada dels Heralds dels Reis Mags d'Orient es realitzi al hall de l'Ajuntament

Per Anna Fargas

Aspecte del hall de l'Ajuntament amb l'arribada dels Heralds de Ses Majestats

Els Heralds de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van arribar ahir a Cambrils per anunciar l'arribada el proper dia 5 de gener dels Reis Mags a la nostra població. Aquest any, a causa de la pluja, l'arribada dels Heralds va ser diferent, tot i que estava previst que arribessin, com cada any, amb una barca a les escales reials del moll, el mal temps va provocar que ho fessin amb un helicòpter que va aterrar a l'aeroport de Reus.

Quan passaven alguns minuts de les 12 hores del migdia quatre heralds acompanyats de diversos patges van arribar amb cotxe a l'Ajuntament de Cambrils. Allí els esperaven nombrosos nens i pares, cal destacar que l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, entitat que sempre ajuda a organitzar l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags, va avisar a través d'un cotxe amb megafonia que es va passejar pel moll dels canvis en l'arribada dels Heralds provocats per la pluja.

Els enviats reials van llegir un pregó al hall de l'Ajuntament on van anunciar el viatge emprès per Ses Majestats i la seva imminent arribada a Cambrils el dia 5 de gener. Després els Heralds van rebre a tots els nens que van voler donar-los la carta destinada als Reis Mags o que van voler saludar-los. Cal recordar que els Heralds tornaran a passejar pels carrers i places de la població anunciant l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient el proper dia 3 de gener a partir de les 18 hores.
Els Heralds van saludar a tots els nens i van recollir les cartes dels que ho van desitjar

Comenta aquest article