Esports

Més d'una seixantena de ciclistes participen en la tradicional plantada del pessebre al coll de la Teixeta

Per Jordi Blasi

Imatge de grup a la plantada del pessebre al coll de la Teixeta

Seixanta-cinc ciclistes van participar aquest passat diumenge en la tradicional plantada del pessebre que cada any organitza de Penya Cicloturista Cambrils dalt del coll de la Teixeta.

Els ciclistes –provinents de Vinyols i els Arcs, l'Hospital de l'Infant, l'Ametlla de Mar, Vila-seca i Cambrils– es van concentrar a les deu del matí, i uns van anar amb BTT i els altres van anar amb bicicleta de carretera. Un cop arribats al coll de la Teixeta, es va posar el nou pessebre a la roda escollida i es va treure el de l'any passat. Tot seguit es van cantar nadales amb estrofes personalitzades i l'acompanyament del Fona a la flauta i de l'Amadeu Pallarés amb l’harmònica. El plat fort de la trobada va arribar amb l'esmorzar, on no hi van faltar baldanes, arengades i torrons.

Trio de Vinyols

D'altra banda, Josep Pere Ribes, Pep Guillén i Lluís Català van ser, amb la seva quarta posició, els millors cambrilencs classificats en el Trio que es va disputar el passat 14 de desembre a Vinyols. La prova, organitzada pels Amics del Ciclisme de Vinyols, es va fer sobre un recorregut de 19 quilòmetres entre Vinyols, Montbrió, Riudoms, Reus i Vinyols. En aquesta cursa contrarellotge hi van participar 11 equips de tres corredors cadascun.

Comenta aquest article