Societat

El seguici festiu cambrilenc és el gran protagonista del 14è Parc Infantil de Nadal de Cambrils

Per Anna Fargas

Aspecte del Parc Infantil de Nadal, al Palau Municipal d'Esports

El 14è Parc Infantil de Nadal de Cambrils ja està en marxa des d'ahir a la tarda. El parc estarà obert fins demà dia 24 i del 27 al 30 de desembre al Palau Municipal d'Esports de 16 hores a 20 hores. Aquest any el Parc Infantil de Nadal està dedicat a algunes de les entitats que participen en el seguici festiu, en concret els tres eixos principals són el ball de bastons, els diables i els gegants i nanos, d'aquesta manera se segueix la línia de l'any passat en que el parc es va dedicar a "Cambrils Ciutat".

En els tallers on es poden trobar aquestes entitats es troben monitors que formen part d'elles i monitors de suport del parc. Cada entitat ofereix un taller interactiu on els nens toquen el material real, com els timbals i els vestits dels diables, els nanos o també poden picar bastons, a més es de realitzar manualitats. Cal destacar que la resta d'activitats també estan ambientades en el tema del seguici festiu.

Els nens i nenes que s'acostin al parc es trobaran amb jocs, tallers, inflables, escalèxtric, mini ludoteques, llits elàstics, discoteca, piscina de boles, tallers i karaoke entre d'altres activitats. A més cada dia a les 19 hores es realitzarà una actuació i es donarà pas a la discoteca. L'actuació es durà a terme al pavelló dels tallers i la discoteca, com a novetat ja de l'any passat, al pavelló dels inflables. Cal destacar que la cloenda del parc anirà a càrrec del Ball de Diables de Cambrils "Els Cagarrieres" que realitzaran una actuació al pàrquing del costat de la piscina coberta.

En el parc i treballen 50 persones entre monitors, premonitors (de 16 i 17 anys) i voluntaris (menors de 16 anys) a més hi col·laboren les següents entitats Club d'Escacs, Club de Tennis Taula, La Torre de l'Alquimista, Agrupament Escolta Gent de Mar, Ball de Diables "Els Cagarrieres", Ball de Bastons de Cambrils, Colla Gegantera Tota l'Endenga i Costa Daurada Estació Nàutica.

Taller amb els nanos cambrilencs

Comenta aquest article