Informació general

Es presenta la nova junta local de Cambrils d'Unió Democràtica de Catalunya

Per Anna Fargas

Moment de la presentació de la nova junta local de Cambrils d'Unió Democràtica

La nova junta local d'Unió Democràtica de Catalunya es va presentar el passat dissabte al matí. L'acte de presentació va estar conduït per Àngel Cabré –president de la junta local de Cambrils d'Unió Democràtica– i Josep Lluís Torrente –vicepresident– i va comptar amb la presència de Meritxell Ruiz –diputada al Parlament per la província de Tarragona–, a qui se li va agrair haver assistit a l'acte, a més de la resta de membre de la junta.

La nova junta està formada per Àngel Cabré com a president, Josep Lluís Torrente com a vicepresident, Ismael Berengué com a secretari, Carlos Pérez com a tresorer i els vocals Joan Garcia, Jaume Mellau, Xavier Sastre, Xavi Ranyé i Xavier Buliac. Pel que fa als projectes plantejats per aquesta nova junta, Àngel Cabré va comentar que s'estan preparant i que més endavant es faran públics.

Durant la presentació Josep Lluís Torrente va voler destacar que els membres de la junta "som gent del poble que hem entrat a formar part de la junta amb la intenció de treballar pel nostre municipi; és una feina nova per nosaltres però tenim molta il·lusió per realitzar-la". Per la seva banda Meritxell Ruiz va comentar que aquest "és un acte important del partit, són gent preparada i amb il·lusió, amb ganes de treballar per Cambrils i això és molt important".

L'acte també va comptar amb la presència de Jesús Nogués –regidor per Convergència i Unió a l'Ajuntament de Cambrils–, el qual va fer un resum de la tasca que CiU està duent a terme a l'Ajuntament, on va parlar de temes com l'ARE, la resposta del síndic de greuges sobre el butlletí municipal i dels pressupostos que s'han d'aprovar en el ple de demà.

Comenta aquest article