Cultura

El concert de Nadal de la Coral Verge del Camí enceta el cicle festiu nadalenc

Per Noemí Tuset

Imatge del moment en que la Coral juntament amb el quintet de metall i l'acompanyament d'orgue i percussió van interpretar el Winchester Te Deum de John Rutter

Ahir diumenge 21 de desembre, a l’ermita de la Mare de Déu del Camí, la Coral Verge del Camí juntament amb el grup Forvm Brass Quintet va oferir el tradicional concert de Nadal. Aquest concert es troba dins del XVI Cicle de concerts Música Vocal.

En primer lloc va actuar la coral infantil amb sis cançons dirigides per Belén Juncosa i amb l’acompanyament d’Eva Suances al piano. Seguidament, la Coral, dirigida per Núria Ortoneda, va interpretar sis nadales i després el quintet de metall va oferir quatre peces. Va ser a la última part del concert on la Coral juntament amb el quintet de metall, i amb l’acompanyament d’orgue i percussió, va oferir el Winchester Te Deum de John Rutter i cinc nadales populars catalanes arranjades per Josep Vila. Cal destacar que l’ermita estava plena de gom a gom i que per finalitzar el concert, Coral, quintet, orgue i percussió van respondre als forts aplaudiments del públic amb Joia en el Món com a bis.

Comenta aquest article