Societat

Els alumnes d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer celebren el seu Festival de Nadal al cinema Rambla

Per Anna Fargas

Imatge d'un dels moments de la representació del Poema de Nadal a càrrec dels alumnes d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Els alumnes d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van representar ahir a la tarda el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. Aquesta representació, que va servir per posar punt i final a l'activitat escolar fins després de les festes de Nadal, es va dur a terme al cinema Municipal Rambla i va estar oberta a tots els familiars i amics dels alumnes.

Els rapsodes encarregats de conduir la representació van ser Alessandro Villaggi, Marc Giménez, Laura Gámez, Laura Nel·lo i Cori Cirera, l'escenificació va anar a càrrec dels alumnes de 1er i 2on d'ESO i Júlia Fernández va realitzar una coreografia.

Els alumnes dels diferents cursos van interpretar diverses peces musicals que s'anaven intercalant amb la lectura del poema. Les interpretacions musicals es van iniciar amb els alumnes de primer C que van interpretar la nadala popular anglesa Blanc Nadal, els van seguir els alumnes de quart amb Joia en el món de Haendel, la nadala popular italiana Tu scendi dalle stelle i Les figures del pessebre de J. Llongueres. Després va ser el torn dels alumnes de segon amb les nadales populars catalanes Els àngels de la glòria i El rabadà i la cançó popular portuguesa Nadal, a aquests els van seguir els alumnes de primer A amb la tradicional catalana Anem a Betlem i els alumnes de primer B amb Josep agafa la serra de Ferrer i Fitó. Els alumnes de tercer A van interpretar la nadala popular catalana El dimoni escuat, els de tercer C El noi de la mare i els de tercer B Ara que és Nadal de Bibiloni. Les interpretacions musicals van finalitzar amb els alumnes de quart amb la nadala Santa Nit de Grüber.

Comenta aquest article