Esports

Patinadores del Club Patí Cambrils participen al IV Trofeu de Debutants de la temporada 2008

Per Camí Mendoza

 
 
 A dalt, les patinadores del nivell I que van prendre part en el campionat, amb les seves entrenadores. A sota, les patinadores del nivell II.
Aquest cap de setmana al Pavelló del Club Natació Reus Ploms s’ha celebrat el IV Trofeu de Debutants i també l’última convocatòria d’aquest any de la Prova de Xous.

Divuit han estat les patinadores que han participat al Trofeu de Debutants i cinc a la Prova de Xous, i han superat la prova tres de les cinc patinadores.

Pel que fa als resultats del Trofeu, no podien anar millor, set pòdiums són els que s’han aconseguit en les diferents categories i cal destacar que els patinadors que no han aconseguit pòdium han fet tots ells una molt bona participació. Estem a final de temporada i s’ha notat molt el treball realitzat durant l’any.

Els resultats

Pel que fa al nivell A, en la categoria de més de 13 anys, Irene Mialet va quedar primera, Marina Fornos va quedar cinquena, Andrea Márquez va quedar sisena, Emilia Arias va quedar setena, Nerea Mestre va quedar novena i Rebeca Franqueza va quedar tretzena. En la categoria 11 i 12 anys, Patricia Muñoz va quedar segona, Laia Plana va quedar vuitena, Claudia González va quedar novena, Montse Rius va quedar setzena i Mireia Villas va quedar dissetena.

I en el nivell B, en la categoria 11 i 12 anys, Laia Muñoz va quedar segona. En la categoria 9 i10 anys, les tres patinadores cambrilenques van ocupar els tres llocs de pòdium: Alba Muñoz va quedar primera, Oradis Casado va quedar segona i Cristina va quedar  tercera. En la categoria fins a 8 anys, Sheila Hurtado va quedar segona, Itziar Rofes va quedar quinzena i Josep Franqueza va quedar divuitè.

Preparant la nova temporada

Ara les entrenadores del club ja estan preparant la propera temporada, que per a nosaltres comença el proper mes de gener. La primera competició que tindrem, serà els dies 26 i 27 el Campionat Territorial de Xous, a Reus.

Comenta aquest article