Societat

Una parella italiana porta la seva protesta contra l'abandonament dels gossos a Cambrils

Per Anna Fargas

Antonio de Matteis i Sabine Knoll davant de la redacció de Revista Cambrils Diari Digital el passat divendres

Antonio de Matteis i Sabine Knoll són una parella italiana que està viatjant per Europa per tal de protestar contra l'abandonament dels gossos. El passat divendres, la parella va fer una parada a Cambrils i va explicar a Revista Cambrils Diari Digital l'aventura que han decidit emprendre.

La parella va sortir d'Ostuni, província de Brindisi, al sud d'Itàlia, fa quatre mesos i té la intenció de recórrer uns 13 mil quilòmetres fent un gir per Europa en el que invertiran un any i dos mesos i que passarà per Itàlia, França, Espanya, Portugal, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Àustria i tornarà a finalitzar a Itàlia. De moment ja han recorregut uns 3.200 quilòmetres i el seu objectiu és aturar-se als pobles i parlar amb la gent i els mitjans de comunicació de la zona per tal de transmetre el seu missatge.

El mitjà de transport que utilitzen és la bicicleta on hi porten la tenda de campanya per tal de passar les nits. En el viatge els acompanyen tres gossos, als quals han acostumat a viatjar dalt de la bicicleta amb ells, que es van trobar abandonats durant el recorregut. Aquesta és una iniciativa privada i per tal de realitzar-la han deixat els seus treballs durant un any i mig "després tornarem a començar de nou, és una bona aventura per nosaltres i pels gossos", va comentar Antonio de Matteis.

Després de Cambrils, la parella italiana es dirigia a València i emprenia la ruta de la costa que els portarà a Almeria i Màlaga.

Comenta aquest article