Informació general

El conseller d’Interior de la Generalitat va inaugurar la 45a edició de la Fira

Per Josep Maria Ferrando

 
 
A dalt, el conseller d’Interior, Xavier Pomés, en el moment de tallar la cinta inaugural de la Fira. A sota, un moment del recorregut inaugural a l’estand de la Cooperativa Agrícola
Enguany va ser el conseller d’Interior, Xavier Pomés, l’encarregat de fer la inauguració oficial de la Fira, el divendres 7 de juny, que a Cambrils era festa local. També hi eren presents l’alcalde de Cambrils i la majoria dels regidors. L’acte va comptar amb la presència de diversos alcaldes de municipis veïns. Després de fer un recorregut pel recinte firal, visitant a la vegada la Fira d’Entitats, el pavelló cobert va ser el lloc escollit enguany per fer els parlaments d’inauguració.
El conseller Xavier Pomés va agrair que se l’hagués convidat per inaugurar la Fira d’enguany i tenir l’oportunitat de conèixer de prop la realitat comercial i econòmica de Cambrils. El conseller va dir que Cambrils compta amb una base sòlida per mirar endavant i que “la cohesió d’un país és la societat civil, convivència, cohesió, desenvolupament econòmic i objectius de futur”.

Joan Serra: “La Fira és l’aparador que ens permet ensenyar com és Cambrils
L’alcalde, Joan Serra, en el seu parlament d’inauguració va parlar de la importància històrica que ha tingut i continua tenint la Fira com a punt de trobada de les nostres comarques, perquè és un aparador d’empreses locals i comarcals. Joan Serra va dir que “Cambrils és un municipi amb caràcter acollidor i amb la voluntat de servei, tant pels nostres veïns com per aquells que ens visiten. Amb la Fira accentuem aquest caràcter i obrir les nostres portes a aquest gran aparador que és Cambrils. Un aparador que ens permet ensenyar com és la nostra societat gràcies a la Fira d’Entitats”.

FRANCESC GARRIGA: “La Fira la fem tots"
En el seu parlament, el regidor d’Obres Públiques i Promoció de Ciutat, Francesc Garriga, va dir en primer lloc que per primera vegada la Fira s’ha organitzat en la nova Entitat Firal, i afirmava que encara queda més evident que “la Fira la fem tots”. Aprofitant la presència del conseller, Francesc Garriga va demanar que es tingui en compte la realitat social cambrilenca, amb 22.000 habitants censats i 35.000 de fet durant l’hivern i uns 150.000 a l’estiu, per la qual cosa va demanar al conseller que fes el possible per millorar la seguretat ciutadana a Cambrils.

Comenta aquest article