Societat

Se celebra el tradicional Sopar de Nadal a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

Per Gabriel Bartra

Imatge del Sopar de Nadal que es va dur a terme ahir a l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

Ahir a la nit es va celebrar el tradicional Sopar de Nadal per a pares que organitza cada any l’IES Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Els 170 assistents van gaudir d’un sopar de nadal organitzat, elaborat i servit pels seus fills i filles.
 
El sopar va constar de quatre aperitius, canapè de Torta del Casar, verduretes saltejades amb crema de gambes, salmó fumat amb fruita fresca i daus de bacallà amb confitura de tomaca i oliva, seguit d’una crema de marisc, una orada al forn escaldada amb vinagre de xerès i cruixent de verdures, i  un melós de vedella al vi negre i ceps amb patata Anna. El sopar va finalitzar amb un Tronc de Sant Silvestre flamejat i torrons de la mateixa escola.

El cicle d’Animació de l’IES va preparar un parell de gags per amenitzar el còctel de benvinguda que van fer somriure més d’un familiar. Al finalitzar el sopar, els alumnes dels cicles de Cuina, Pastisseria, Sala, Allotjament i Restauració participants van rebre la felicitació dels assistents.

Comenta aquest article