Cultura

El Concert de Nadal de l'Escola de Música col·labora un any més amb la Marató de TV3

Per Anna Fargas

Moment de l'actuació del conjunt de violoncels ahir al vespre a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí

L'Escola Municipal de Música va realitzar, ahir al vespre, el seu Concert de Nadal a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí. Com ve sent tradicional en aquest acte, les aportacions que es van recaptar es destinaran a la Marató de TV3. Durant el concert es van interpretar nombroses nadales i hi van intervenir el conjunt de violoncels, els cors Kodaly, Vivace i Nois i els grups de vent Staccato i Crescendo.

Els primers a actuar van ser el conjunt de violoncels amb alumnes d'11 a 18 anys, que, acompanyats del director Enric Prats, van interpretar "Encanteri de Nadal"de John Williams i que es troba en la pel·lícula Harry Potter, "Himne a la Nit" de Benoy & Sutton i "Trumpet Voluntary" de Purcell & Clarke i van finalitzar amb tres nadales, la nadala americana "Allà en un pessebre", la nadala anglesa "El primer Nadal" i "Santa Nit" de F.Gruber.

A continuació va ser el torn del cor Kodaly, format per nens de 9 a 11 anys, que, dirigits per Reyes Gil, van interpretar tres cançons: "Cançó de bressol sense paraules" de Xavier Pastrana, "Tres cors generosos" de Núria Juanet i la nadala "White Christmas" d'Irving Berlin. El cor Vivace i el cor Nois, format per alumnes de 12 a 17 anys i dirigits per Reyes Gil, van interpretar quatre peces, la cançó tradicional "Els tres reis" va anar a càrrec del cor Nois, "Oferiment" de Gerard López va ser interpretada pel cor Vivace i les dues nadales de Jordi Domènech "El dimoni escuat" i "Noi de la mare" les van interpretar conjuntament entre els dos cors.

Els encarregats de tancar el concert van ser els grups de vent. Els primers a intervenir van ser el grup de vent Staccato, amb nens de 9 a 12 anys dirigits per Eva Garriga, que van interpretar "Menuett" de Mozart, "Eastenders" d'Osbourne-May, la cançó tradicional "La cucaracha" i les dues nadales "Santa Nit" i "Deck the halls". A continuació el grup de vent Crescendo, amb alumnes de 12 a 17 anys dirigits per Dídac Arcas, van interpretar el pasdoble "Lorenzo Gómez", "Ammerland" de J. de Haan, "Pocahontas" d'Alan Menken i van finalitzar amb la interpretació de "Batman" de Danny Elfman.

Comenta aquest article