Societat

L'associació de veïns del barri de la Llosa celebra un mercadet benèfic per a la Marató de TV3

Per Anna Fargas

Imatge del mercadet benèfic que es va dur a terme a la Confraria de Pescadors

L'associació de veïns del barri de la Llosa va dur a terme un mercadet benèfic per a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties mentals greus. El mercadet es va realitzar a la Confraria de Pescadors els passats dissabte i diumenge durant tot el dia i el dilluns al matí. Ana Franquet –presidenta de l'associació de veïns– va expressar, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el seu agraïment a la Confraria "perquè de seguida van estar d'acord a cedir-nos l'espai per una causa benèfica".

L'associació ha estat més de dos mesos preparant aquest mercadet, en què han col·laborat establiments i veïns de tot Cambrils, aportant tot tipus d'objectes nous i de segona mà que es van posar a la venda amb uns preus simbòlics. Cal destacar que el mateix dissabte al matí encara s'estaven rebent objectes i que des de l'inici del mercadet es van començar a vendre estris. A més d'aquesta activitat, l'associació va aprofitar per vendre tiquets per al sorteig d'una cistella i realitzar una subhasta.

Avui continuen els actes per a la Marató amb dos concerts

Els actes continuen avui amb el Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música que es durà a terme a les 19 hores a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, i a les 21.30 hores a la Cripta de l'Ermita la pianista Liliane Questel realitzarà un concert de piano. Demà el CEIP Marinada realitzarà dues activitats: a les 10.30 hores es farà l'activitat "Floretes dolces, esmorzar solidari" al mateix centre educatiu i a la tarda es durà a terme una cursa de relleus que vol simbolitzar el camí de la raó.

El divendres dia 12 els centres escolars seguiran duent a terme activitats com les manualitats que realitzaran els alumnes del CEIP Mas Clariana, la Fira de Joguines i Roba Usada de la Llar d'infants M.Dolores Medina o l'activitat de creació d'una coreografia de jazz de l'IES Ramon Berenguer IV a les 16 hores. A més, a les 21 hores el Col·lectiu de Dones de Vilafortuny realitzarà un sopar benèfic al castell de Vilafortuny. Finalment, aquest cap de setmana serà el moment en què es concentraran més actes per a la Marató de TV3.

Comenta aquest article