Informació general

Robert Benaiges és escollit nou president de l'agrupació socialista del Baix Camp

Per Redacció

El passat 3 de desembre, l'agrupació socialista del Baix Camp va escollir en assemblea els membres de la nova executiva que dirigirà l'agrupació durant els propers quatre anys.

A l'assemblea, en què hi van participar més d'un centenar d'afiliats, va sortir escollit Ernest Aymamí –regidor de Vilaplana i vicepresident del Consell Comarcal– com a primer secretari; l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– és el nou president de l'agrupació i el regidor reusenc Carles Sala és el secretari de l'organització. El primer secretari socialista de la Selva del Camp –David Lafuente– serà el responsable de finances, el reusenc Francesc Secall serà el vicepresident de l'agrupació i el regidor socialista de Vandellòs German Garcés serà el president de l'assemblea.

La nova executiva socialista al Baix Camp es completa amb: Rodrigo Fernández, Amàlia Ferré, Rosa Escoda, Carme de Lafuente, Montse Llauradó, Anna Trujillo, Gemma Capella, Pere Carrasco, Meritxell Llorens, Pablo López, Josep Maria Planes, Julián Serrano, Mar Aparicio i les regidores cambrilenques Laura Forcadell i Anna Peláez.

En el conjunt de la comarca del Baix Camp, el PSC compta amb més de 600 afiliats i 1.233 simpatitzants.

Comenta aquest article