Cultura

El grup de Teatre Xerinola presenta "El sopar dels idiotes"

Per Anna Fargas

Ricard Gallego i Josep Maria Pallisé en un moment de la representació

Dintre dels actes de la Festa Major de la Immaculada, el diumenge es va dur a terme l'obra de teatre El sopar dels idiotes a càrrec del grup de teatre Xerinola. La coneguda obra es va representar al Palau Municipal d'Esports i va entretenir el públic, que va riure amb les situacions dels personatges.

El sopar dels idiotes explica com un grup de persones d'alt nivell social i que es creuen també d'alt nivell intel·lectual es troben de tant en tant per fer un sopar en què cadascú ha de convidar un idiota. Però l'idiota que el protagonista convida no resulta com ell esperava i es van succeint les situacions còmiques en què és l'amfitrió qui acaba més mal parat.

El repartiment el van formar vuit actors: Josep Maria Pallisé en el paper de Pere, l'amfitrió que convida el suposat idiota; Ricard Gallego com a Francesc, l'idiota, i el completaven Laura Pallisé, Íngrid Ruiz, Miquel Gil, Blanca Martínez, Marta Gutiérrez i Marta Peña.

Ball de Festa Major

La nit abans es va realitzar el tradicional ball de la Festa Major, que va anar a càrrec de l'orquestra Venus i va tindre lloc al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article