Societat

El Mercat de Nadal i la Fira del Regal de Nadal tanquen amb un balanç positiu de vendes i públic

Per Anna Fargas

El Mercat de Nadal situat al passeig de Miramar

El Mercat de Nadal i la Fira del Regal de Nadal es van realitzar aquest cap de setmana. Divendres a la tarda va donar el tret de sortida el Mercat de Nadal situat al passeig de Miramar i organitzat per la Unió de Botiguers, i el dissabte al matí es va iniciar la Fira del Regal de Nadal a càrrec de l'associació de comerciants Vilacentre i que es va situar a la plaça d'Espanya.

En els dos mercats, que van comptar amb una molt bona assistència de públic, s'hi podien trobar pessebres, flors, elements de decoració de Nadal i per a la casa, roba, bijuteria i fins i tot objectes de regal per a les mascotes. El Mercat de Nadal va comptar amb 16 comerços, cinc més que l'any passat, repartits entre 21 estands, i la Fira del Regal de Nadal va comptar amb 18 comerços, un 40% més que l'any passat, repartits entre 24 estands.

Pel que fa a les vendes, els comerciants del Mercat de Nadal destaquen el diumenge com el dia que més van vendre, superant les vendes de l'any anterior, i tot i que esperaven no vendre tant, per la crisi econòmica, els establiments que oferien la venda de flors i elements tradicionals són els que estan més contents de les vendes. Pel que fa a la Fira del Regal de Nadal, els comerços no van observar molta diferència de vendes respecte a l'any anterior.

La Fira del Regal de Nadal es va instal·lar a la plaça d'Espanya

Comenta aquest article