Informació general

La canalla es converteix en la protagonista de l'encesa oficial de l'enllumenat nadalenc

Per Anna Fargas

Imatge del moment en què una representació dels nens de la Coral Infantil i de l'Agrupació Escolta Gent de Mar encenen les llums de Nadal, acompanyats de Robert Benaiges

L'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal es va dur a terme ahir al vespre amb l'encesa simbòlica de l'arbre instal·lat davant de l'Ajuntament. Aquest any l'encesa va comptar amb la presència de Robert Benaiges –alcalde de Cambrils– i diversos membres del consistori cambrilenc que van estar acompanyats per uns 150 nens de l'Agrupament Escolta Gent de Mar i de la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música de Cambrils.

Aquests 150 nens van ser els protagonistes de l'acte ja que l'Agrupament Escolta Gent de Mar va realitzar la lectura d'unes cartes als Reis Mags molt especials escrites per nens de diferents punts del món i d'uns desitjos que es van anar penjant a l'arbre; i, després de l'encesa, la Coral Infantil de l'Escola de Música va cantar unes nadales.

248 motius nadalencs i 98 en col·laboració amb la Unió de Botiguers

Al municipi s'han instal·lat 248 motius nadalencs, d'aquests, 34 són nous dintre dels quals es troben 6 arbres il·luminats instal·lats a les rotondes més significatives. Aquest any s'han posat en marxa 45.000 bombetes amb una potència total de 12.200 W.

D'altra banda, com ja s'ha realitzat en altres ocasions, diversos carrers comercials han estat il·luminats en col·laboració amb la Unió de Botiguers. El lloguer d'aquests motius nadalencs ha estat assumit pels comerciants mentre que la instal·lació i el consum per l'Ajuntament. Han estat un total de 98 motius formats per 20.000 bombetes amb una potència total de 5.242 W.

Lectura d'uns dels desitjos de Nadal realitzada per un dels nens de l'Agrupació Escolta Gent de Mar

Comenta aquest article