Informació general

Els cambrilencs Jordi Fargas i Andrea Pastó formen part de la nova executiva comarcal d'ERC del Baix Camp

Per Redacció

Aquest passat dimarts al vespre, va celebrar-se a Reus el congrés comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya, on es va escollir la nova executiva comarcal d'Esquerra del Baix Camp. En aquesta executiva hi ha dos militants cambrilencs: Jordi Fargas i Andrea Pastó.

Pel que fa a la nova executiva d'Esquerra Republicana de Catalunya al Baix Camp, aquesta queda de la següent manera: Francesc Xavier Lázaro de Riudoms com a president; Antoni Verdú de Castellvell del Camp com a vicepresident d'Acció Política; Irene Aragonès de Mont-roig del Camp com a vicepresidenta de Dinamització Política; Jordi Salvat de Maspujols com a secretari d'Organització; Jordi Fargas de Cambrils com a secretari de Finances; Gerard Baiget de Reus com a secretari d'Imatge i Comunicació; Misericòrdia Roig de Reus com secretària de la Dona; Andrea Pastó de Cambrils com a secretària de Política Social; David Llambrich de Reus com a secretari de Política Parlamentària; Rossend Martorell d'Alforja com a secretari de Política Municipal; Salvador Mestre de Riudoms com a secretari de Moviments Cívics; Jordi Vinyals de La Selva del Camp i Rosa Abelló de Les Borges del Camp com a vocals.

Tanmateix, en el Congrés també es van triar els tres consellers que representaran el tarragonès al Consell Nacional d'Esquerra. Al marge del nou president comarcal, Francesc Xavier Lázaro, també van ser escollits consellers nacionals: Anton Maria Salvat de L'Aleixar que va obtenir 56 vots; i Andrea Pastó, de Cambrils, que en va tenir 43.

Comenta aquest article