Esports

Antonio Domínguez substitueix a Pitu Mas com a entrenador del CF Oleastrum

Per Anna Fargas

Antonio Domínguez realitzant una serie d'indicacions als jugadors abans d'iniciar el segon entrenament amb l'equip el passat divendres

Des de dijous passat el CF Oleastrum té nou entrenador, Antonio Domínguez, que substitueix a Pitu Mas, el qual ha arribat a un acord amb la junta en el que s'ha decidit buscar un canvi per solucionar el problema de falta de gol.

Antonio Domínguez ha entrenat el Valls a Primera Catalana i l'any passat va entrenar el Bonavista. Domínguez va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "tinc molta amistat amb l'anterior entrenador i inclús hem parlat durant aquesta temporada diverses vegades sobre com estava anant l'Oleastrum, però sense pensar que jo acabaria entrenant-lo". Pel que fa a aquest canvi d'entrenador, Antonio Domínguez va comentar que "els entrenadors el que tenim és que per sort o per desgràcia depenem molt del que faci l'equip i de que entri la pilota; de res et serveix jugar bé si no fas gol i en aquest cas era més fàcil cessar a un que no a quatre o cinc jugadors".

Antonio Domínguez: "vinc amb la intenció de pujar l'equip el més que es pugui"

Pel que fa al seu projecte per millorar la situació de l'Oleastrum, Domínguez va comentar que "jo posaré la meva filosofia de joc, la meva forma de veure el futbol i ho intentaré anteposar a tot, però el que no puc fer és començar de zero, perquè seria un error, canviar de cop és complicat; s'ha d'intentar motivar a l'equip, donar-li unes idees bàsiques i a partir d'aquí començar a treballar". Fent referència a l'equip, el nou entrenador va explicar que "sé que físicament estan bé, tècnicament és un bon equip, hi ha una bona plantilla, casi millor que la l'any passat; vinc amb la intenció de pujar l'equip el més que es pugui, a veure si amb el canvi que es pretèn l'equip canvia de ritme, potser li falta una velocitat, tot i això crec que la tasca de l'anterior entrenador era bona, és qüestió que nosaltres fem el nostre treball i que la pilota entri".

Antonio Domínguez ja coneixia la majoria dels jugadors de l'equip "perquè o els he tingut en altres equips o han jugat en categories on els he pogut seguir", la seva intenció envers els jugadors és fer-los veure "que són alguna cosa més del que ells poden arribar a pensar de si mateixos".

Comenta aquest article