Societat

L'Associació Cultural de Vilafortuny organitza les seves primeres jornades de Portes Obertes

Per Anna Fargas

 
 
A dalt, imatge de la barbacoa familiar. A sota, demostració de salsa amb dues professionals. Imatges cedides per Top Studi
L'Associació Cultural de Vilafortuny va dur a terme el passat dissabte una jornada de Portes Obertes al Centre Cívic de Vilafortuny. Al llarg de tot el dia es van realitzar activitats que van comptar amb una bona assistència de públic, produint-se el moment més alt de participació en la barbacoa familiar amb una vuitantena de persones.

Els actes es van iniciar amb la presentació de l'exposició de pintura d'Alberto Insa –soci de l'Associació Cultural de Vilafortuny–, la inauguració va anar a càrrec d'Oliver Klein –regidor Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques –. A continuació es va dur a terme una demostració de l'art floral japonès anomenat ikebana, ja que l'associació està realitzant un curs sobre aquest art floral des del curs passat.

Abans de la barbacoa familiar amb carn del Pirineu cedida pel supermercat Plusfresc, en la que hi van participar una vuitantena de persones, es va realitzar una demostració de karate. Les jornades van cloure amb una demostració de salsa i tango argentí a càrrec de professionals que van ensenyar els passos bàsics als assistents. Durant tot el dia també es van exposar els objectes que els alumnes del taller de manualitats de l'associació han realitzat.

Un dia per fomentar les relacions entre els veïns de la zona

Aquestes han estat les primeres jornades de Portes Obertes organitzades per l'Associació Cultural de Vilafortuny, i tal i com va comentar la seva presidenta, Encarna Moreno, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "ho continuarem fent perquè volem fomentar les relacions entre els veïns de la zona". Tal i com va comentar Moreno l'objectiu d'aquest dia és que "els veïns de Vilafortuny es trobin, el Centre Cívic ofereix la possibilitat que la gent es trobi i relacioni i amb aquestes portes obertes volíem fomentar això".

200 famílies formen part de l'Associació Cultural de Vilafortuny que es va crear fa cinc anys, però, Encarna Moreno explicava que des que es va construir el Centre Cívic, ara fa dos anys, ha estat quan "les activitats de l'associació han pogut augmentar".

Comenta aquest article