Informació general

Robert Benaiges repeteix en el càrrec de Primer Secretari en la nova executiva de l'Agrupació Local del PSC

Per Anna Fargas

Imatge d'alguns dels membres de la nova executiva que es va presentar ahir al matí

L'Agrupació local de Cambrils del PSC ha presentat la nova executiva pel període 2008-2012, l'elecció es va realitzar el passat divendres, i la presentació es va dur a terme ahir a la seu de l'agrupació. Amb un 91,45% de vots afirmatius va ser elegida la candidatura única encapçalada per Robert Benaiges –alcalde de Cambrils– que repetirà com a Primer Secretari de l'Agrupació, a més cal destacar que la militància va valorar en positiu, gairebé per unanimitat, la tasca de l'executiva sortint. Benaiges és militant del PSC des del 1976 i ha ocupat altres càrrecs de l'executiva, però aquesta és la segona vegada que actuarà com a representant màxim.

L'executiva pel període 2008-2012 va quedar conformada de la següent manera Francisco Lozano com a
President d'Honor; Robert Benaiges com a Primer Secretari i Alfredo Clúa com a adjunt; Anna Peláez en la Secretaria d'Organització i Alejandro García com a adjunt; Anna López en la Secretaria de Formació i Manel Hervàs com a adjunt; Joan Mas en la Secretaria de Política Municipal i Josep Maria Vallès com a adjunt; Oliver Klein en la Secretaria de Relacions Ciutadanes i Fernando Bermejo com a adjunt; Maricel Llaveria en la Secretaria de Finances i Polítiques d'Igualtat i Iolanda Quílez com a adjunt; Daniel Pallejà en la Secretaria de Comunicació i David Pallejà i Ana Larrinaga com a adjunts; Laura Forcadell en la Secretaria de Gestió Interna i Manolo Martínez i Beatriz Arias com a adjunts; Lluís Zamora en la Secretaria Gent Gran i Benet Budí com a adjunt; i Jordi Villar com a representant de la Joventut Socialista.

Els principals objectius són utilitzar les noves tecnologies per acostar-se al ciutadà i fer xarxa amb les diferents associacions

L'Agrupació Local del PSC compta amb 90 militants de quota i uns 120 simpatitzants, i l'executiva ha quedat conformada per 22 membres. En aquest mandat les secretaries han variat per tal d'adaptar-se al que necessita la societat de Cambrils, així ho explicava Robert Benaiges, que també comentava que s'ha buscat que en totes les secretaries hi consti un regidor del PSC a l'Ajuntament i un afiliat del partit, per aconseguir un equilibri. En aquest sentit es va voler destacar que l'equip local té representants en quasi tots els òrgans de l'executiva del partit, "ens queda únicament arribar a l'executiva nacional, però no perdem l'esperança que algun dia ho puguem aconseguir" comentava Benaiges.

Uns dels principals objectius que la nova executiva s'ha marcat són el d'utilitzar les noves tecnologies per acostar-se al ciutadà i el de fer xarxa amb les diferents associacions i entitats ciutadanes. Robert Benaiges va explicar que "som una entitat més del municipi, oberta a treballar en els aspectes que la ciutadania ens reclama i que considerem necessaris de debatre per avançar tant políticament com socialment; el més important per nosaltres és implicar-nos en la vida social i política de la ciutat". Pel que fa a l'ús de noves tecnologies per millorar la comunicació amb el ciutadà, Daniel Pallejà va comentar que una de les coses que es debatrà des de la Secretaria de Comunicació és si el butlletí passarà a ser electrònic.

Robert Benaiges: "volem obrir el local a associacions i veïns perquè se'n pugui fer ús"

El local de l'Agrupació estarà obert els dilluns, dimecres i divendres des de les 19h i fins les 20:30h, aquesta tasca la realitzarà Beatriz Arias de forma voluntària. Pel que fa al local Robert Benaiges va voler destacar que "volem obrir-lo a associacions i veïns perquè se'n pugui fer ús".  En aquest sentit Benaiges va comentar que "ens posem a disposició de la població per allò que la població cregui necessari, una agrupació ha de ser alguna cosa més que una maquinària que ha de servir per guanyar eleccions".

Un altre aspecte que es va voler destacar va ser que cinc joves han tornat a formar les Joventuts Socialistes, Anna Peláez va explicar que aquells joves que també en vulguin formar part poden adreçar-se al local en els horaris d'obertura.

Comenta aquest article