Esports

Cambrils acull la festa del patinatge artístic català

Per Anna Fargas

Espectacle "Ressaca Noble" del grup de xou del C.P. Llagostera, dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports de Cambrils

La Gala de Campions 2008 de Patinatge Artístic va tenir lloc al Palau Municipal d'Esports de Cambrils el passat dissabte a la tarda. Aquesta gala és la festa anual del patinatge artístic català, en la qual es fa un reconeixement als millors patinadors catalans de totes les categories i de totes les modalitats, individual, parelles i grups de xou. Uns 200 esportistes van participar en la gala on es van realitzar 52 actuacions al llarg de quatre hores d'espectacle.

Entre els esportistes que hi van participar es va poder veure alguns dels campions i subcampions de Catalunya i d'Espanya en les diferents categories. A més alguns dels participants tenen projecció internacional com els participants en el Campionat sud-americà i en el Mundial celebrat a Xina. L'acte va estar organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patí Cambrils i va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils. Cal destacar que aquest és el quart any que es celebra la Gala de Campions i que és la primera ocasió en que s'organitza a la província de Tarragona.

Èxit de públic i cloenda amb participació cambrilenca

Pel que fa a l'assistència de públic es va superar l'aforament del Palau Municipal d'Esports a més, dies abans, ja s'havia confirmat la reserva d'aproximadament un miler d'invitacions. L'acte de cloenda va tenir participació cambrilenca, ja que un alumne de l'Escola de Música va tocar amb la trompeta el Cant dels Ocells i el Cant dels Segadors i les patinadores del Club Patí Cambrils el van acompanyar amb una coreografia. Un final que el Club Patí Cambrils va buscar que fos emotiu per cloure una gala que va rebre felicitacions per la seva bona organització. Cal recordar que tot l'espectacle va ser gravat per TV3 i que s'emetrà per televisió.

Comenta aquest article