Societat

La Unió de Botiguers entrega els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal 2007

Per Anna Fargas

 
 
 A dalt, l'inici de l'acte. A sota, l'entrega del premi a la Ferreteria Cambrils
La Unió de Botiguers de Cambrils va realitzar l'acte de lliurament de premis del Concurs d'Aparadors de Nadal 2007 ahir al vespre al Centre Cultural. L'acte va comptar amb la presència de Robert Benaiges –alcalde de Cambrils–, Oliver Klein –regidor de Promoció de la Ciutat–, Dídac Rodríguez –president de la Comissió de Comerç d'Interior de la Cambra de Comerç de Reus– i Coia del Rio –consellera i presidenta comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp.

Als guanyadors se'ls va obsequiar amb una placa que exposaran durant aquestes festes a l'aparador del seu establiment. Els premis estan dividits en quatre categories i aquest any dues de les categories van ser compartides, Perruqueria Príncep i Dreams Factory van aconseguir el premi a l'Originalitat; Grans Detalls el premi a la Il·luminació; Cucades i Bambú Decoració el premi a l'Ambient Nadalenc i Ferreteria Cambrils el premi al Més Comercial.

El motiu de donar les plaques un any després serveix a la Unió de Botiguers per donar el tret de sortida al Concurs d'Aparadors de Nadal 2008. L'any passat van participar una dissetena d'establiments i s'espera que per aquest any la xifra es mantingui o augmenti, ja que es compta amb els comerciants que cada any participen a més d'alguns comerços nous. Els establiments es poden inscriure fins el dia 10 de desembre i el jurat passarà a veure els aparadors el dia 13 de desembre.

Entrega de diplomes a una cinquantena d'alumnes

L'acte també es va aprofitar per realitzar l'entrega de diplomes a una cinquantena d'alumnes que han dut a terme els cursos d'aparadorisme, empaquetatge, anglès i tècniques de venda. La Unió de Botiguers continua realitzant cursos pels seus membres durant tot l'any.

Comenta aquest article