Societat

La cambrilenca Àngela Guillén Lara guanya el tercer premi del VIII Concurs d'Interpretació Musical Vila de Salou

Per Anna Fargas

Àngela Guillén Lara amb el seu violoncel a l'Escola Municipal de Música ahir a la tarda

Àngela Guillén Lara, alumna de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, va guanyar el tercer premi en l'especialitat de violoncel del VIII Concurs d'Interpretació Musical Vila de Salou que va tenir lloc els dies 14, 15 i 16 de novembre. La cambrilenca, que té 11 anys i està cursant quart nivell elemental de l'especialitat de violoncel, va comentar, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que aquesta ha estat una "molt bona experiència, i d'aquí dos anys quan es torni a celebrar el concurs tinc intenció de tornar-m'hi a presentar".

El concurs era d'abast nacional i sobretot van participar músics de tot Catalunya, les modalitats en les que es podia participar eren les de violí, guitarra, piano, música de cambra i violoncel i en cadascuna hi havia la categoria A, músics fins a 15 anys, i la categoria B, músics fins a 12 anys. Àngela Guillén va participar en la categoria B de la modalitat de violoncel, en la seva categoria s'hi van presentar 10 músics, que havien de tocar dues peces d'una durada màxima de 10 minuts, i la cambrilenca va obtenir el tercer premi, el primer premi va quedar desert i el segon va ser compartit.

La cambrilenca, que l'any que ve iniciarà el grau mig de l'especialitat de violoncel, és la primera vegada que es presenta a un concurs, "m'ho van plantejar com un nou objectiu i jo vaig acceptar i m'hi vaig presentar". El premi obtingut ha estat d'un val de 100 euros per una botiga de música de Tarragona, Àngela Guillén té pensat comprar un faristol "perquè el meu està bastant gastat i li preguntaré al meu professor a veure que més necessito".

Comenta aquest article