Informació general

S'incendia un cotxe dins d'un pàrquing comunitari i causa l'alarma al barri de la Parellada

Per Lluís Rovira i Barenys

Els primers bombers que van entrar dins el pàrquing  del número 2 del carrer de Moragas i Barret, del que sortia una espessa fumarada

Ahir, a 2/4 de 6 de la tarda, un cotxe es va incendiar a l'interior del pàrquing comunitari del número 2 del carrer de Francesc Moragas i Barret, al barri de la Parellada. L'espès fum que sortia del pàrquing va alertar els veïns.
Al lloc dels fets s'hi van personar de seguida diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra que van desallotjar els veïns del bloc de vivendes on hi ha el pàrquing així com l'edifici del costat, que fa cantonada al carrer de Roca i Cornet. Al costat mateix de l'entrada del pàrquing hi ha la farmàcia Suils que també va haver de baixar persianes.

Poc després arribava la primera dotació de bombers i, de manera successiva, en van arribar tres més. Els bombers, equipats amb bombones d'oxígen, van entrar al pàrquing i van sufocar l'incendi. El carrer de Moragas i Barret va quedar tallat al trànsit mentre va durar tot l'operatiu. Al lloc del sinistre també hi van fer cap una ambulància.

Aquest és el segon incendi, en pocs dies, al barri de la Parellada. Recordem que el passat 13 de novembre el supermercat Mercadona també va patir un incendi de característiques similars tot i que la causa van ser les espurnes d'uns treballs de soldadura que van afectar el cablejat del sistema de refrigeració del local.
Aspecte del cotxe calcinat a l'interior del pàrquing

Comenta aquest article