Cultura

Finalitza el cicle de contes de la Biblioteca "Quan ficar la pota depèn de quantes en tinguis..."

Per Anna Fargas

Carles Alcoy en un moment de la sessió de contes que va fer participar a tots els assistents

El cicle de l'Hora del Conte "Quan ficar la pota depèn de quantes en tinguis..." de la Biblioteca Municipal, va finalitzar a ahir a la tarda amb l'última sessió que va anar a càrrec de Carles Alcoy. El cicle estava dirigit a nens de 6 a 9 anys i en aquesta última sessió els contes es van dirigir als animals de més de quatre potes.

Carles Alcoy va iniciar la sessió preguntant als més petits quants animals de quatre potes coneixien. A partir d'aquí va explicar que tot el que faria aquella tarda començava amb un conte xinès, així va explicar el primer conte de la sessió, la història de la Lipó i el cavall del seu pare i de com va sorgir el primer cuc de seda que tenia 24 potes.

Els més petits i les seves mares i pares van participar de manera molt activa en la sessió, Carles Alcoy va buscar els personatges dels seus contes entre els assistents, així d'entre el públic va sorgir una balena, una sèpia, un tauró, un cranc i molts d'altres animals que mentre s'explicava el seu conte es col·locaven al costat del contacontes.

Amb aquesta darrera sessió finalitza el cicle "Quan ficar la pota depèn de quantes en tinguis...", de cara a l'any vinent la Biblioteca tornarà a emprendre els cicles de Viatjant amb Contes i de l'Hora del Conte amb una temàtica nova.

Comenta aquest article