Cultura

Deu grups de música cambrilencs participen a la Mostra de Rock

Per Lluís Rovira i Barenys



Erik López, cantant dels No Apto, en un moment de l’actuació del grup dins la Mostra de Rock
En el marc de la plaça del Setge es va celebrar, un any més, la Mostra de Rock de Cambrils amb la participació, enguany, de deu grups locals. La mostra ha presentat novetats. En primer lloc, l’organització ha anat a càrrec de la recentment creada Associació de Músics de Cambrils, entitat formada per un membre de cadascun dels grups que participen a la Mostra i que presideix Erik López. Els darrers anys la Mostra estava organitzada per Panorama i Cia. Una altra de les novetats d’enguany ha estat el fet que la Mostra s’ha plantejat com un festival. Dels deu grups participants es van proclamar, finalment, quatre guanyadors al produir-se dos dobles empats, ja que en un principi s’havia previst proclamar només tres guanyadors. Aquests grups han estat No Apto, Krimonal, Nal-trus i Los Fulanos.
La resta de grups participants van ser Siete y Medio, Black Winter, Liza, Catarsis, Raziel i Melon’s Head. Els quatre grups guanyadors participaran en el festival Cambri Rock que se celebrarà el proper 9 d’agost al passeig de les Palmeres. En aquest festival també hi actuarà com a convidat el grup madrileny Abeas Corpus que presentaran el seu últim disc.



Molt de públic

Erik López, president de l’Associació de Músics de Cambrils, es mostrava sorprès de la gran afluència de públic present a la Mostra de Rock d’enguany, “ha vingut molta gent de fora, sobretot de Tarragona i de Reus”. López també valora molt positivament l’elevat nombre de grups de rock local, “a part dels deu que han participat n’hi ha més. Alguns s’han quedat fora per no haver fet la inscripció a temps”. El compromís de la nova entitat que presideix és, per damunt de tot, “fer la gestió dels concerts que es facin a Cambrils en les diferents festes i mirar que els grups cambrilencs tinguin protagonisme en aquests concerts”.

Comenta aquest article