Informació general

La Creu Roja de Cambrils presenta el seu nou vehicle adaptat per a cadira de rodes

Per Anna Fargas

 
 
A dalt, aspecte del nou vehicle adaptat de la Creu Roja. A sota, plataforma del vehicle per fer accedir les cadires de rodes
La Creu Roja de Cambrils va presentar el seu nou vehicle de transport adaptat divendres al vespre a l'Hotel Tryp Port Cambrils. A la presentació hi van assistir José Manuel Gutiérrez –president de l'assemblea local de la Creu Roja Cambrils–, Miquel Sunyer –president provincial de Creu Roja–, Ana de la Cuesta –tècnica d'Atenció al Servei de la Discapacitat de la regidoria de Polítiques Socials i Salut–,
Anton Ferrater –director comercial de Tarraco Center– i d'altres representants provincials de l'entitat.

El vehicle té 16 places i està adaptat a la cadira de rodes

El nou vehicle és una furgoneta Ford Transit de 16 places que està adaptada a la cadira de rodes, amb un sistema que permet adequar el nombre de places depenent de si hi ha cadires de rodes o no. La Creu Roja de Cambrils disposa de tres vehicles, a més de dues ambulàncies, i aquest servirà per renovar la flota i canviar un vehicle de 9 places per un de 16.

La Creu Roja de Cambrils treballa en col·laboració amb la regidoria de Polítiques Socials i Salut per tal de dur a terme el transport adaptat d'un centenar de persones, entre nens amb discapacitats i gent gran, i portar-los a les seves escoles, centres especials de treball o ocupacionals. Ana de la Cuesta va comentar que "l'adquisició d'aquest vehicle facilitarà la tasca diària dels conductors i monitors que acompanyen als usuaris del transport adaptat".

Per tal d'adquirir el vehicle s'ha establert una col·laboració entre Tarraco Center i la Creu Roja de Cambrils. Anton Ferrater va comentar que "hi ha hagut una col·laboració amb el tema econòmic, amb homologacions i amb el producte en si".  Pel que fa a les característiques del vehicle, Ferrater va explicar que pràcticament porta tots els sistemes de seguretat i novetats que actualment s'exigeixen i que és "molt funcional, senzill d'utilitzar i amb un accés molt còmode".

Cal destacar que abans de la presentació va tenir lloc la reunió que l'assemblea provincial de la Creu Roja acostuma a celebrar una vegada al mes i en aquesta ocasió es van aprovar els pressupostos provincials.

Comenta aquest article