Cultura

L'obra "Espectres" i les actuacions de Soraya i María Dolores Pradera són alguns dels espectacles del TAS

Per Anna Fargas

L'obra "Espectres" i les actuacions de Soraya i María Dolores Pradera són alguns dels espectacles del TAS
L'obra "Espectres" i les actuacions de Soraya i María Dolores Pradera són alguns dels espectacles del TAS

La nova programació del Teatre Auditori de Salou (TAS) es va presentar ahir al matí a l'Ajuntament de Salou. La presentació va comptar amb la presència d'Antonio Banyeres –alcalde de Salou–, Francesc Gaya –regidor de Cultura– i Salvador Mimbrera –responsable tècnic de la programació del TAS–.

Francesc Gaya va voler destacar la qualitat i la varietat de la programació d'aquest any, en ella s'hi poden trobar cicles de teatre, concerts de gospel, cants corals, música clàssica i cantants reconeguts a més dels cicles de Joves Intèrprets i de Teatre Escolar. En total s'han programat 45 espectacles que s'iniciaran aquest dissabte amb el concert de l'Orquestra Simfònica Camerata XXI i finalitzaran el 20 de juny amb l'obra de teatre Seis clases de baile en seis semanas, que compta amb la interpretació de Lola Herrera.

Les obres de teatre Espectres o El enfermo imaginario i els concerts de Soraya o María Dolores Pradera, alguns dels espectacles més destacats

Dintre de les obres de teatre destaquen Espectres, que compta amb la interpretació d'Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas i Mingo Ràfols entre d'altres; El enfermo imaginario amb Paco Morán; Converses amb la mama amb Mercè Comes i Miquel Gelabert i Seis clases de baile en seis semanas amb Lola Herrera i Juanjo Artero.

Pel que fa als espectacles musicals els més destacats són les actuacions de Soraya, que comptarà amb la participació a dalt de l'escenari de Manu Castellano (concursant de l'última edició d'Operación Triunfo), Luís Eduardo Aute i María Dolores Pradera.

45 espectacles programats i preus més baixos que l'any anterior

Des del dia 22 de novembre i fins el mes de juny cada setmana es presentarà un espectacle al TAS. En total són 45 espectacles que han tingut un pressupost global de 245 mil euros. Antonio Banyeres va comentar que l'any passat van assistir cinc mil persones en els espectacles de pagament i que s'espera que aquest sigui "l'any de consolidació del TAS".

Pel que fa als preus de les entrades, s'han rebaixat un 10% respecte l'any passat i el preu més elevat és de 20 euros, a més es poden trobar espectacles per 10, 5 o 3 euros i fins i tot n'hi ha algun de gratuït, segons Francesc Gaya "davant la crisi s'ha intentat posar entrades a preus assequibles". També s'han creat descomptes per als menors de 18 anys i els majors de 65 i un abonament per a les quatre obres de teatre principal.

Les entrades estaran a la venda a partir de demà a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i al Servicaixa. La programació es pot consultar a la web de l'Ajuntament de Salou, www.salou.org.

Comenta aquest article