Informació general

Plega l’empresa constructora que estava fent les obres del nou col·legi de primària

Per Lluís Rovira i Barenys

Les obres de construcció del nou centre escolar de primària situat a la zona del Molí de la Torre estan aturades des de meitats de juliol ja que l’empresa gestora, Gisa, i l’empresa constructora, Comasa, van rescindir el contracte. Segons les explicacions donades per la Delegació Territorial d’Ensenyament, s’havia comprovat que l’empresa Comasa d’Amposta retardava els pagaments als proveïdors del material utilitzat en la construcció de l’obra. Aquest problema es venia arrossegant des de feia alguns mesos. Aquesta aturada farà retardar la posada en funcionament del nou col·legi, que estava prevista per al gener de 2003.


Nova adjudicació

Aquest mes d’agost, les obres s’han adjudicat a l’empresa Vicsan de Torredembarra. El passat 21 d’agost es va celebrar una reunió entre els representants d’Ensenyament i de l’empresa gestora i la constructora per tal d’activar la represa de les obres. Abans que la nova empresa comencés a treballar s’ha hagut de fer un inventari de tota la maquinària i del material que pertany a l’anterior empresa i donar-li un termini perquè ho retiri tot. En el moment de tancament d’aquesta edició, el 23 d’agost, les obres continuaven aturades. A hores d’ara l’estructura de l’edifici està força enllestida, tot i que encara falta fer feina de paleta i tota la fusteria i les instal·lacions en general.§ El menjar i les obres§
S'ha pogut comprovar com a diferents hores del dia la pissarra ofereix la mateixa informació

Les obres de construcció del nou col·legi no han estat inactives del tot. En una de les tanques que delimita l’obra hi ha penjada una pissarra en la qual, sota el nom d’una empresa de serveis local, hi ha escrit el que es pot veure a la fotografia. La curiositat es troba en el fet que el rètol hi està penjat tot el dia i algú s’encarrega cada dia d’actualitzar-ne la data.

Comenta aquest article