Esports

El Cambrils es mostra imparable

Per Marc Libiano

Contra tot pronòstic l’Hermanos Berga Cambrils és el nou líder en solitari de la Primera Nacional Catalana. Els cambrilencs han realitzat un inici de campionat fulgurant. Cinc partits, cinc victòries. Sens dubte, un balanç prou contundent per a un equip que està disposat ha fer coses importants aquesta temporada. El tècnic Josep Maria Català disposa d’una plantilla jove però molt conjuntada, ja que només ha sofert un canvi respecte a la temporada passada. Jordi Carbó, procedent del Cassanenc, ha reforçat amb èxit un equip que ja té la suficient experiència per competir amb els millors conjunts de la categoria. El defensa de Tordera està aprofitant molt bé les oportunitats que el tècnic li està donant, igual que els joves del planter com ara Roig Vives, Besora o Libiano, que continuen tenint un gran protagonisme dins l’equip.


Victòries contundents

Després del primer triomf a casa davant el Lleida B, els jugadors locals van visitar la difícil pista d’un dels històrics de l’hoquei català: el Tordera. A Tordera, el Cambrils no va tenir cap problema per superar (3-5) un rival poc experimentat i gràcies a un gran primer temps, els de Català es van emportar dos punts valiosíssims.
Una setmana després, el municipal d’esports de la localitat costera va acollir al derbi tarragoní de la categoria. El nouvingut a Primera Catalana Vendrell visitava el pavelló local com a cuer i es va emportar una golejada prou considerable (8-3). Els de Català van mostrar tot el seu arsenal ofensiu davant un rival molt inferior.
Mollet va ser la següent parada per als jugadors cambrilencs. En un principi, el partit es presentava d’allò més complicat, ja que la pista barcelonina sempre ha estat considerada com una de les menys propicies per sumar-hi punts. Però, contra pronòstic, el Cambrils va demostrar que es troba en un gran moment de forma i amb gran autoritat es va imposar per un clar 2-6.
Per últim, la visita del Capellades, un dels favorits a ocupar la zona privilegiada de la taula, visitava el municipal d’esports. Un cop més, els de Català van superar la prova amb molt bona nota, i va golejar per 6-3 el conjunt de l’Anoia.

30 de setembre
Tordera3 - Cambrils 5
Alineació: Cañelles, Roig Vives, Rubio, Garica i Rañé –cinc inicial– Besora, Franch, Libiano i Carbó.

5 d'octubre
Cambrils 8 - Vendrell 3
Alineació: Cañelles, Roig Tost, Garcia, Rubio i Rañé –cinc inicial– Carbó, Franch, Roig Vives i Besora.

12 d'octubre
Mollet 2 - Cambrils 6
Alineació: Cañelles, Roig Tost, Garcia, Carbó i Rañé –cinc inicial– Franch, Rubio i Roig Vives.

19 d'octubre
Cambrils 6 - Capellades 3
Alineació: Cañelles, Roig Tost, Garcia, Rañé i Rubio –cinc inicial– Roig Vives, Carbó i Franch.



Comenta aquest article