Societat

"L'energia onírica o inconscient" ha estat la primera sessió dels Tallers Vivencials

Per Anna Fargas

Un moment de la sessió d'aquest passat dissabte

"L'energia onírica o inconscient" ha estat la primera sessió dels Tallers Vivencials que es duran a terme al Centre Cultural un dissabte al mes de 9:30h a 12:30h fins el mes d'abril. Els tallers aniran a càrrec de Thea Elling –reequilibradora corporal formada en Tècnica de Reequilibri Corporal Damun i Yoga– i formen part del conjunt d'activitats que ofereix el Centre Cultural sota el nom de "Volem ser el teu centre".

La sessió d'aquest dissabte, on hi van participar unes catorze persones, es va centrar en el somni com una referència de la vida quotidiana i que pot ajudar a tenir bona salut i a connectar-se amb el propi inconscient.

El calendari d'aquests Tallers Vivencials és el següent, el dia 20 de desembre "El pensament creatiu", el 17 de gener "Les negacions emocionals", el 21 de febrer "El mirall corporal", el 21 de març "Els diners, llibertat o dependència" i el 18 d'abril "L'empresa emocional"
El preu de cada sessió és de 15 euros i la matrícula per a cadascuna d'elles s'ha de realitzar a l'OAC o trucant al 977 79 45 79.

Comenta aquest article