Societat

Els tallers de disseny de personatges i de pintat de figures se sumen a les activitats dels Dies Manga

Per Anna Fargas

Es van fer tallers sobre el disseny de personatges i pintat de figures

Els Dies Manga van continuar aquest dissabte al Centre Cultural amb els Tallers Manga. Durant el matí va tenir lloc el taller de disseny de personatges i a la tarda el taller de pintat de figures.

Treballar l'expressió i la personalitat dels personatges

Aquest any el taller de disseny de personatges es va centrar en el tema de les mascotes i l'expressió, i es va encarar a que els participants s'adonessin que un personatge no és només un dibuix bonic sinó que darrere hi ha alguna cosa més. Els participants van dissenyar les seves pròpies mascotes i van treballar l'expressió i la personalitat a partir de formes i traços senzills com els que acostumen a tenir les mascotes en el manga. A continuació es va aprofundir més en l'expressió i la personalitat i els participants van haver de traslladar els trets de la seva personalitat a un personatge de còmic que no es trobés en l'època actual i, a la vegada, buscar un personatge que fos contrari a ells i mirar de quina manera es relacionarien. L'any passat el taller de disseny de personatges es va centrar en les trames mecàniques, tècnica que utilitza el manga per crear ombres.

La tarda es va dedicar a la feina minuciosa de pintar figures de personatges de còmic japonès. Els Dies Manga continuaran el dissabte vinent de 16h a 20h al Centre Cultural amb un cinefòrum on es projectarà el film Ghost in the Shell.

Comenta aquest article