Informació general

ÚLTIMA HORA: Es produeix un incendi al supermercat Mercadona de la Parellada

Per Berta Ruiz

L'espès fum sortint per la porta del magatzem contigu al Mercadona

Aquest migdia, cap a un quart d'una, s'ha iniciat un incendi a l'establiment comercial Mercadona, situat al carrer de Francesc Pérez Dolç, a la Parellada.

L'incendi s'ha produït quan uns operaris estaven treballant en el sistema elèctric de les càmeres de vigilància, i mentre estaven soldant ha saltat una espurna que ha afectat el cablejat. Un espès fum s'ha propagat pel sistema de refrigeració de l'establiment comercial i ha envaït totes les dependències del supermercat. S'han hagut de desallotjar tots els clients i treballadors que en aquells moments estaven a dins, ja que hi havia una gran quantitat de fum. A banda, també s'han desallotjat els veïns del primer pis –contigu al magatzem des d'on sortia el fum– per motius de seguretat.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres camions i tres cotxes dels Bombers, dues dotacions de la Policia Local, una dotació dels Mossos d'Esquadra i una ambulància. Les dotacions policials i els bombers han acordonat la zona, davant la gran expectació dels veïns.

Comenta aquest article